3-gangen menu

Keuze uit de gehele menukaart inclusief saladebar en koffie/thee na

DAf Ontbijt

Wij gebruiken uitsluitend verse (ontbijt) producten.

DAF Lunch

Geniet van onze heerlijke lunchgerechten.

DAf Diner

Het DAF diner.

De ontmoetingsplek voor Deurne en omgeving

De ontmoetingsplek voor Deurne en omgeving.
Bij Drinks and Food bent u welkom vanaf 08.00 ‘s morgens tot 22.00 uur ‘s avonds. Op zondag van 10:00 tot 22:00 uur.

Ontmoeting
Beste mensen. De opening van DAF Deurne is aanstaande; nog een week en dan gaan we op 21 maart, bij aanvang van de lente, open. De laatste weken zijn we druk in de weer geweest en vrijwel alles is op tijd klaar.

Bij DAF binnen zijn 90 zitplaatsen beschikbaar en op het terras zijn 70 zitplaatsen. Daarnaast zijn bij DAF 2 kamers, tot 12 personen, beschikbaar voor uw bedrijfsoverleg, groepsetentjes, en dergelijke.

Het uitgangspunt van onze zaak is een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo kunt u bij ons terecht voor een kopje koffie of thee vanaf €1; evenals belegde broodjes vanaf €1. Lunch gerechten worden geserveerd vanaf €3,50, en een hoofdgerecht vanaf €11,50. Daarnaast hebben wij smakelijke tapas gerechtjes en overheerlijk schepijs: zelf gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Verder hebben wij een uitgebreid assortiment van fris, bieren en wijn. Bier en fris kost bij ons €1,75, speciaal bieren en wijn €3,50 en spannende cocktails vanaf €4.

Ook hebben wij arrangementen en combinaties van drankjes en hapjes. Natuurlijk kunt u bij ons ook drankjes, broodjes en gerechten meenemen.

Met een vriendelijke glimlach doen wij ons best voor U!


 

 
 
previous next